Riana u Beogradskoj areni

Malo sam zatajila sa pisanjem ovih dana, sneg i loše vreme od pre nekoliko dana su očigledno uticali i na moje raspoloženje pa me je jednostavno mrzelo da pišem na blogu.

Sutra je Riana u Beogradskoj areni, prava svetska zvezda iako ima samo 19 godina. Odavno nisam bila na koncertu gde je nastupala neka poznata zvezda ili grupa tako da je Riana došla u pravi čas, taman da se malo vratimo u formu :) .

Idem sa dečkom i sa nekoliko naših zajedničkih prijatelja, do srede nisam ni znala da su kupili karte i bila sam baš iznenađenja. Prvi put kada sam čula da Riana možda dolazi u Beograd mislila sam da je u pitanju još jedna najava od koje neće biti ništa ali na sreću nisam bila u pravu.

Vidimo se tamo!

Riana u Beogradu

Reklama: Infobuk

~ од tamara на 23 новембра, 2007.

4 реаговања to “Riana u Beogradskoj areni”

  1. hihihihihi….ja sam je prvi video!! cim je krocila na tlo Republike Srbije :D
    imala je neku roze maramu i neke cvikere, a oko nje su bila tri lika, koji uzasno podsecaju na FBI agente :D :D :D
    bas je slatka!!! 0:)

  2. mala dopuna :D
    bio sam na aerodromu, cekao sestru da dodje iz Beca, kada je u medjuvremenu sleteo i njen avion…pa sam je video igrom slucaja :D

  3. ja sam bio na koncertu!ako se izuzme to da je kasnila sa izlaskom na binu,zbog organizacije kocerta BILO JE FENOMENALNO!uspela je da ostavi odlican utisak na sve,uspostavila je kontakt sa publikom i sve pesme koje je otpevala publika je znala.Glas joj je takodje odlican.Ko je bio nije zazalio!preko 17 hiljada ljudi!!!

  4. […] više nikada neću spomenuti kompaniju Delta :) , dobro me nije optužio i da radim u PR timu kod Riane […]

Постави коментар